Hoe wij te werk gaan

 1. U belt / mailt vrijblijvend voor een offerte. Foto's van de te reinigen oppervlakken (+ bijkomende info en afmetingen) zijn steeds welkom.
   
 2. Er kan een afspraak worden gemaakt om alles ter plaatse te bekijken en u een volledig gepersonaliseerde offerte kenbaar te maken; tegenwoordig kan alles met u ook telefonisch worden overlopen mbt uw wensen,....
   
 3. Na instemming met de gepersonaliseerde offerte, kan een datum gezocht worden voor de uit te voeren werkzaamheden. Dit kan op hetzelfde moment of op een later te bepalen tijdstip (wanneer het u past). Wij beschikken zelf over een eigen osmose-installatie die is ingeboud in een bestelwagen en die voorzien is van de nieuwste technologie. Hierdoor zijn wij volledig zelfvoorzienend. 
   
 4. Eventuele vervolgafspraken worden ingepland. Meestal wordt een frequentie van 6 tot 8 weken gehanteerd. Andere tijdspannes zijn tevens mogelijk en zijn volledig naar uw wens in te vullen.

 

 

Betalen kan bij ons met

 • Cash
 • Payconic
 • Overschrijving
 • Betaalkaarten: Bancontact / Mister Cash, Maestro, Mastercard, Visa, Diners Club, American Express,...
 • Grobbendonkse Geschenkbon (cadeaubon van gemeente Grobbendonk)

 

Al onze behandelingen worden uitgevoerd zonder toevoeging van chemicaliën en dit dankzij OSMOSE.
Meer hierover vindt u op onze webpagina OSMOSE REINIGING.

 

 

Algemene voorwaarden ter uitvoering van de werken:

De algemene voorwaarden - waarmee een klant automatisch instemt bij het aanvaarden van de offerte van de uit te voeren werken - kunnen hier worden geraadpleegd. Deze zijn steeds van toepassing.