OSMOSE-REINIGING

 

De methode van 'Osmose-glasbewassing' maakt gebruik van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Osmosewater is op natuurlijk wijze (= natuurlijk proces) gefilterd water waarbij zaken zoals kalk,... (= stoffen die strepen en/of vlekken achterlaten op de te reinigen oppervlakken) uit het water worden gehaald zodat 'zacht water'  ontstaat.

Bij de verdamping van gewoon leidingwater blijven stoffen zoals kalk, zouten,....achter waardoor er strepen ontstaan. Omdat deze stoffen in osmosewater niet meer aanwezig zijn, krijg je een streeploos resultaat.
Osmosewater heeft een bijzonder reinigend vermogen waardoor gebruik van chemicaliën/zepen/detergenten niet nodig is; osmosewater is dus niet belastend voor het milieu.

 

Voordelen Osmose:

  • ONSCHADELIJK voor ALLE oppervlakken (ramen, kozijnen, zonnepanelen, gevels, auto's,....)

 

  • Reinigt diep en is onschadelijk voor mens, dier en milieu.

 

  • Geen gebruik van zepen of andere chemicaliën / detergenten. Chemicaliën en detergenten laten bij het opdrogen na bewassing een film achter op de gewassen oppervlakken. Deze film zorgt ervoor dat er vuil wordt aangetrokken op uw raam,.... waardoor deze terug sneller moeten worden gereinigd. Osmose is een speciaal water dat ervoor zorgt dat er geen vuil wordt aangetrokken en dat uw ramen, kozijnen, zonnepanelen, ...langer proper blijven. Het zuiveren van leidingwater naar OSMOSE is een milieuvriendelijk proces.

 

  • Gereinigde oppervlakken blijven initieel nat achter, maar drogen snel en vlekloos op

 

 

OSMOSE. ZACHT WATER, EEN HELDERE KIJK