EEN ZUIVERE DAKGOOT, EEN GERUST GEVOEL

Met specialisatie-toepassingen kunnen wij u dakgoten reinigen vanop de grond en dit in combinatie met industriële stofzuigers, camera-inspectie,.... Kortom alles om uw dakgoot compleet te reinigen EN te inspecteren.

 

De maximale werkhoogte die we hiermee kunnen garanderen is 9 à 10 meter.

 

 

FAQ

Vraag: Gebruiken jullie chemicaliën bij het reinigen van de dakgoot?
Antwoord: Wij gebruiken GEEN chemicaliën bij het reinigen van de dakgoot; wij gebruiken een innovatief systeem op basis van een industriële stofzuiger. Hierdoor gebruiken wij geen producten en is dit dus geen probleem voor bijvoorbeeld regenwatercollectie.

 

Vraag: Hoe kan ik zeker weten dat mijn dakgoten gereinigd zijn?
Antwoord: Tijdens de reiniging van de dakgoten met het innovatieve systeem dat wij gebruiken, kunnen camerabeelden opgenomen worden die u kan bekijken.

 

Vraag: Wat heeft u nodig om de werkzaamheden uit te voeren?
Antwoord: Stroomvoorziening (wij voorzien verlengkabels) en een plaats om het vuil -dat uit uw dakgoten komt- weg te werken (container, composthoop,...)

 

 

WAAROM REINIGEN VAN DAKGOTEN

 

Doordat bladeren, takken en ander vuil zich ophoopt in dakgoten, is schoonmaken noodzakelijk om verstoppingen te voorkomen. Wanneer het regenwater niet meer via de dakgoten weg kan lopen, zoekt het een andere weg. Dit kan tot schade aan je dak, muren en goten leiden.